Wij willen u helpen beter te bewegen en te functioneren. Met uw inzet en onze energieke en vooruitstrevende aanpak werken we samen aan uw doel, stap voor stap. Onze praktijk kenmerkt zich door onze persoonlijke benadering en open manier van communiceren. We kijken verder dan naar de klacht alleen en willen dat u zich te allen tijde veilig voelt bij ons. We zijn ervan overtuigd dat dat bijdraagt aan het oplossen of verminderen van uw klachten.

Waar heeft u last van?

Bekijk alle klachten

Onze expertises

2020-12-11T14:19:58+02:00

Fysiotherapie

Fysiotherapie is bedoeld voor mensen met klachten aan spieren, banden en/of gewrichten. Denk aan sportblessures, rugklachten of revalideren na een operatie of ziekte. Fysiotherapie helpt!

2021-04-09T14:28:40+02:00

Revalidatie

Praktijk Wijnant helpt u wanneer bewegen niet vanzelfsprekend is door pijn of beperkingen. Bijvoorbeeld na een blessure, een operatie of door chronische klachten. Een goed plan van aanpak en deskundige bijsturing helpen u om gezond in beweging te komen.

2021-03-12T12:40:04+02:00

Mulligan en McKenzie

Mulligan wordt toegepast bij alle klachten die ontstaan zijn door een ‘positiefout’ of een ontsporing van het gewricht. De McKenzie Methode is een internationaal geprezen methode voor onderzoek en behandeling bij pijn aan de wervelkolom.

Bekijk al onze expertises