Waarom Praktijk Wijnant:

  • Korte wachttijden
  • Kwaliteit is gegarandeerd

  • Kennis over beweging

  • Verzekerde zorg

Wat kunt u verwachten

Bij Praktijk Wijnant houden we van nieuwe kennis. Daarmee zijn we een vooruitstrevende praktijk die op hoog niveau wil presteren. Afspraak maken? U hoeft niet langs de huisarts! Sinds 1 januari 2006 heeft u geen verwijsbrief meer nodig van de huisarts of medisch specialist voor een bezoek aan de fysiotherapeut. U kan dus direct bij ons een afspraak maken.

Eerste afspraak

Bij de eerste afspraak willen we een volledig beeld krijgen van uw vraag en klacht. Dit doen we door middel van een gesprek en een lichamelijk onderzoek. Gezamenlijk stellen we dan een behandelplan op dat past bij uw doelen. Vervolgens gaan we starten met de behandeling. Bij een dubbele afspraak kan dit meteen, anders starten we bij de eerst volgende afspraak.

Behandelingen

Een behandeling duurt 25 minuten. We handelen vanuit een van te voren opgesteld behandelplan. Hierdoor weet u vaak al van te voren hoeveel behandelingen u nodig heeft. Eventueel kan tijdens het traject het behandelplan worden bijgestuurd mocht dit nodig zijn. Naast de behandelingen in de praktijk krijgt u vaak ook oefeningen mee naar huis.

Afronding

We stoppen de behandelingen wanneer uw klachten over zijn of wanneer we niet het gewenste resultaat behalen binnen de tijd die is afgesproken. Dit doen we natuurlijk in gezamenlijk overleg. Wanneer de klachten over zijn, adviseren we vaak om oefeningen te blijven doen.

Meten is weten

Aan het eind van de behandeling ontvangt u van ons een mail met daarin diverse vragen. Wij stellen het op prijs als u deze vragen voor ons invult. De antwoorden stellen ons in staat onszelf blijvend te verbeteren en in de toekomst iedereen zo goed mogelijk te helpen.