Project omschrijving

Personal Training

Wilt u afvallen, fit worden, beter worden in uw sport of gewoon lekker trainen, maar lukt het niet om uzelf te motiveren en uw doelen te behalen? Ga samen met een personal trainer aan de slag. Een personal trainer motiveert, informeert, stimuleert en helpt u naar uw doel. Wat uw doel ook is, zonder ‘stok achter de deur’ is het moeilijk om dat doel te bereiken. Samen gaan we op zoek naar bewegingsvormen die bij u passen en die u leuk vindt, want alleen dan houdt u het vol. Samen sporten combineren we met adviezen over gezonde voeding. Want een gezonde leefstijl is meer dan alleen bewegen. Het vraagt vaak om een gedragsverandering.

Voor wie?

Voor iedereen die gezonder, energieker, vitaler en sterker door het leven wil gaan en graag extra gestimuleerd wil worden.

Wat kunt u verwachten?

Na een uitgebreide intake, waarbij uw wensen, doelen en medische geschiedenis worden besproken, wordt uw persoonlijke plan opgesteld om uw doelen te realiseren. Aan de hand van uw doelen worden specifieke testen ingezet om de beginsituatie meetbaar te maken. U kunt hierbij denken aan het meten van het vetpercentage, het in kaart brengen van uw kracht en uithoudingsvermogen of het screenen van uw beweegpatronen. Ook uw voedingspatroon wordt onder de loep genomen en waar nodig geoptimaliseerd. Zo kan het nodig zijn om uw eetgewoonten (geleidelijk) aan te passen. Daarna gaan we aan de slag met de training. Werk slimmer, niet harder!

Hoe is een training opgebouwd?

Voor iedereen wordt een training op maat gemaakt. Afhankelijk van de doelen wordt er bij ons in de praktijk of buiten getraind. Altijd onder begeleiding van Rory Hoogewoning, personal trainer en fysiotherapeut, of personal trainer Samir Hamad. De training duurt een uur.

Tarieven en trainingstijd

In overleg met u worden de trainingstijden bepaald. In de tabel kunt u de tarieven vinden.

Vragen?

Neem contact met ons op.