Project omschrijving

Fysio Fitness

In onze praktijk sport u op afspraak onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut. U bent, met behulp van moderne apparatuur, op een verantwoorde manier in beweging. Wij noemen dit Fysio Fitness. U traint in een rustige zaal met groepen van maximaal 10 personen, waarbij er voldoende ruimte is voor persoonlijke begeleiding.

Voor wie?

Voor iedereen die resultaat wil boeken en daarbij professionele begeleiding wenst. Dit kan na afloop van fysiotherapeutische behandeling zijn, maar ook juist wanneer u klachten wilt voorkomen. U gaat bijvoorbeeld over een paar weken op skivakantie en u wilt graag uw benen sterker maken. Of u merkt dat in een drukke periode in uw leven uw weerstand afneemt en uw oude rugklachten dreigen terug te komen.

Wat kunt u verwachten?

We zullen eerst uw doelstelling en wensen met u bespreken. Vervolgens voeren we een serie testen uit die het startniveau van uw kracht en conditie bepalen. Aan de hand van deze testen en de uitkomsten van het gesprek, stellen we het juiste trainingsprogramma voor u op en kunt u aan de slag!

Tarieven en de trainingstijden

Zie tarieven en trainingstijden.

Vragen?

Neem contact met ons op.