Heeft u de ziekte van Parkinson? Wat vervelend voor u. Wij noemen het de ziekte met de vele gezichten. In Nederland leven 50.000 mensen met de ziekte van Parkinson. Het is een enorm ingewikkelde ziekte die ontstaat in de hersenen. De manier waarop de ziekte zich uit is voor geen mens hetzelfde. Het betreft mannen en vrouwen, jong en oud. Heeft u trillende handen, bent u depressief, staat u vastgenageld aan de grond of toont u geen enkel initiatief meer, dan kunnen wij u hierin begeleiden. Onze behandeling en begeleiding is specialistisch en deskundig. Er wordt regelmatig bekeken of de begeleiding nog voldoet aan uw behoeften en wensen en/of de behoeften van uw naasten. Parkinson veroorzaakt veel verschillende klachten en hoewel het lastig is, is het toch belangrijk om te blijven bewegen.

Wij kunnen u helpen om problemen bij het bewegen te minimaliseren, proberen de achteruitgang te stabiliseren of te verminderen.

Onze praktijk is aangesloten bij Parkinsonnet, een landelijk netwerk waarmee we onze gespecialiseerde kennis waarborgen.