Project omschrijving

Revalidatie (Medische Training)

Na een blessure of een operatie wilt u werken aan uw herstel en revalidatie. Ook bij (chronische) klachten wilt u zoveel mogelijk weer pijnvrij bewegen. Het is belangrijk om te weten wat u wel en niet mag, waar uw grenzen liggen en of u daar tegenaan zit. Een goed plan van aanpak en deskundige bijsturing zijn hierin belangrijk.

Gezamenlijk stellen we een persoonlijk plan op aan de hand van uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld weer hardlopen terwijl u net geopereerd bent aan uw enkel, dan gaan we hier een plan voor opstellen. Of heeft u net een schouderoperatie achter de rug en u wilt weer basketballen of gewoon uw werk weer kunnen doen, ook dan gaan we gezamenlijk een planning maken.

Belangrijk voor ons is dat uw doelen worden gehaald binnen een termijn die ons allebei redelijk lijkt. We zijn daarin niet alleen uw fysiotherapeut maar ook uw begeleider, adviseur en uw coach.

Voor wie?

Deze vorm van training is met name aan te raden na een blessure of operatie én bij een chronische aandoening aan uw spieren, banden en/of gewrichten. Het einddoel van de therapie is een optimaal functieherstel, zodat u uw dagelijks leven weer goed of zelfs beter kunt oppakken.