Project omschrijving

Vitaliteitstherapie

Geef jezelf energie, met behulp van vitaliteitstherapie!

Hoe is het met uw vitaliteit gesteld? Bent u aan het overleven in plaats van leven, bijvoorbeeld door stress, vermoeidheid, onvrede, pijn of verminderde fitheid? Wilt u een goede gezondheid hebben, zich weer fit voelen, geen pijn meer hebben, in uw kracht komen en weer blij en gelukkig zijn?

Heeft u klachten als chronische pijn en/of vermoeidheid, angst gerelateerde klachten, maag- en darmklachten, hoofdpijn, of duizeligheid?

Vitaliteitstherapie gaat verder dan het testen van uw uithoudingsvermogen, kracht lenigheid enzovoort. Het omvat het hele scala van het positieve gezondheidsweb: dagelijks functioneren, lichaamsfuncties, mentaal welbevinden, zingeving, kwaliteit van leven en sociaal en maatschappelijk participeren.

 

Het algemene verhaal:

U loopt al langer rond met pijn, u voelt zich vermoeid, slaapt slecht en misschien ervaart u angst. U bent al naar de huisarts geweest en wellicht naar de specialist. U zocht van alles uit op internet en misschien bent u wel lid geworden van een facebookgroep van lotgenoten met dezelfde klachten. Er zijn onderzoeken gedaan, maar er is niets te vinden! Er is tegen u gezegd dat u er maar mee moet leren leven. Er is niets aan de hand. Maar toch voelt u zich niet goed..

Dat is enorm frustrerend! Het is tijd voor een andere aanpak, met behulp van vitaliteitstherapeut Samir.

Hij zal beginnen met ‘opruimen’, zodat er een frisse nieuwe start is.

Vervolgens gaan jullie aan de slag met de volgende actiepunten:

  • Samen gaat u op zoek naar welke steen er al een tijd ook uw maag ligt en welke druppel de emmer doet overlopen
  • U gaat uitzoeken waarom het lichaam niet overtuigd is wat u graag wilt en steeds weer op de rem trapt
  • U gaat uw omgeving dusdanig inrichten dat u uw focus kunt behouden.

Daarna leert u hoe u uw nieuwe situatie vol kunt houden en met name op momenten dat het allemaal even tegen zit. Natuurlijk gebeurt dit op het tempo dat bij u past. We nemen er de tijd voor, want veranderen heeft tijd nodig.

Zo kunt u met de aangereikte praktische tools die u stapsgewijs toepast de dingen veranderen. Kunt u met tegenslagen omgaan en kunt u meer uit het leven halen!