In onze praktijk heeft u de mogelijkheid om individueel trainingen te volgen in groepsverband, als vervolg op uw behandelingen bij de fysiotherapeut. U bent, onder deskundige begeleiding en met behulp van moderne apparatuur, op een verantwoorde manier in beweging. Wij noemen dit Fysio Fitness.


Voor wie?

Voor iedereen die na zijn of haar fysiotherapeutische behandeling door wil blijven trainen of voor degene die een fysiotherapeutische behandeling wil voorkomen of probeert uit te stellen. U gaat bijvoorbeeld over een paar weken op skivakantie en u wilt graag uw benen sterker maken. Of u merkt dat in een drukke periode in uw leven uw weerstand afneemt en uw oude rugklachten dreigen terug te komen.

Wat kunt u verwachten?

Als u tijdens uw behandelingen al heeft getraind, zullen we eerst uw doelstelling en wensen met u bespreken. Daarna volgt een conditietest om de intensiteit van uw training te bepalen. Vervolgens kunt u verder trainen op uw (aangepaste) schema.

Als u nog niet getraind heeft, heeft u eerst een gesprek met een van onze therapeuten. Tijdens deze afspraak nemen we bijzonderheden ten aanzien van uw gezondheid door en bespreken we uw wensen en trainingsdoelen. Vervolgens bepalen we of u verantwoord kunt starten met de training of dat er eerst een aantal fysiotherapeutische behandelingen nodig is. Daarna voeren we een serie testen uit die uw startniveau van kracht en conditie bepalen. Aan de hand van deze testen en de uitkomsten van het gesprek, stellen we het juiste trainingsprogramma voor u op en kunt u aan de slag!

Tarieven en de trainingstijden

Zie tarieven en trainingstijden.

Vragen?

Neem contact met ons op.