UPDATE CORONA 

Wij blijven open voor curatieve zorg, zoals fysiotherapie en manuele therapie. Helaas moeten we tot 19 januari 2021 sluiten voor alle (zo hard nodige)  preventieve zorg en alle lifestyle producten; Fysio Fitness, Bootcamp, Pilates, Yoga, Small group training en Personal training. Er is ook geen mogelijkheid voor massagetherapie. 

In onze praktijk zijn individuele behandeling en groepslessen mogelijk. In verband met Corona zijn er aanpassingen. Wanneer u belt stellen wij u extra vragen. Naar aanleiding van dat gesprek bepalen we de vervolgstappen. Als u, of iemand in uw gezin, symptomen heeft van corona dan zullen we bijvoorbeeld videoconsult voorstellen of de afspraak even uitstellen. Samen doen we er alles aan om verspreiding van het coronavirus te voorkomen: wij vertellen u graag welke fysiotherapeutische zorg mogelijk is. We vertrouwen erop dat u begrip hebt voor alle maatregelen.

Bij een behandeling in de praktijk vragen wij u om u te houden aan de volgende regels:

  • Het is verplicht een eigen badhanddoek + extra handdoek mee te nemen.
  • Was uw handen voor en na de afspraak. Reinig bij binnenkomst uw handen minimaal 20 seconden met desinfectie.
  • Houd 1,5 meter afstand van andere patiënten en therapeuten.
  • Wij vragen u een mondkapje te dragen in de behandelkamer en openbare benedenruimtes. U dient zelf te zorgen voor een mondkapje.

Daarbij houden wij de gangen en wachtkamer graag zo leeg mogelijk. Dit betekent voor u:

  • U dient buiten, of in uw auto, te wachten tot het tijdstip van uw behandeling. Bij slecht weer of moeite met lang staan, kunt u binnen wachten op de daarvoor aangewezen plaatsen.
  • Een behandeling duurt +/- 20 minuten, tenzij anders is afgesproken. Na de behandeling verlaat u direct de praktijk.
  • Ga voorafgaand aan de afspraak thuis naar het toilet, bij voorkeur niet op de praktijk. U kunt geen gebruik maken van de kleedkamers/ douches.

De fysiotherapeut maakt gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen in de behandelkamer en openbare ruimtes. In de praktijk houdt iedereen zo veel mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar.

Bij de groepstrainingen wordt gelet op het bewaren van onderlinge afstand en het reinigen van alle hulpmiddelen. Aan alle deelnemers wordt gevraagd om niet te komen wanneer er sprake is van symptomen die op Corona kunnen duiden.

 

Wij zijn gesloten tijdens de nationale feestdagen. Voor de rest van het jaar gelden de volgende openingstijden:

Maandag7.30 - 20.00 uur
Dinsdag7.30 - 20.00 uur
Woensdag8.00 - 19.00 uur
Donderdag7.30 - 20.00 uur
Vrijdag7.30 - 18.00 uur
Zaterdag9.00 - 13.00 uur